Daruri pentru copii la aşezămintele din Vălenii de Munte şi Urlaţi 

Sectorul social-filantropic și misionar al Arhiepiscopiei Bucu­reștilor organizează în această perioadă mai multe acțiuni menite să aducă bucurie și speranță în apropierea Crăciunului, prin oferirea de daruri. Serbările  au început luni, 11 decembrie, la Creșa „Sfântul Proroc Daniel” din Vălenii de Munte și la Centrul de zi pentru copii „Sfântul Stelian” din Urlați, Prahova, informează Ziarul Lumina. 
Potrivit sursei citate, „mai întâi copiii de la creșa Arhiepiscopiei Bucureștilor din Vălenii de Munte au primit vizita lui Moș Crăciun, care le-a adus daruri, aceștia pregătind la rândul lor un dar pentru moșul prin interpretarea mai multor colinde.
Părintele protoiereu Mihail Peneș de la Protopopiatul Vălenii de Munte a vorbit despre vizita lui Moș Crăciun la creșa din Vălenii de Munte: <<A fost o zi de mare bucurie. Ante­pre­școlarii de la Creșa «Sfântul Proroc Daniel» l-au primit pe Moș Crăciun, căruia i-au cântat colinde în limba română, dar și în limba engleză. Ei așteptau cu nerăbdare acest moment, s-au pregătit intens, oferindu-ne și nouă din bucuria lor. Întâlnirea a fost mijlocită de Serviciul social-filantropic, cu care noi am avut o bună și fructuoasă colaborare pe parcursul întregului an”.
Acțiunea a continuat la Centrul de zi pentru copii <<Sfântul Stelian>> din Urlați, care, de asemenea, l-au primit pe Moș Crăciun cu multă emoție lângă bradul împodobit cu ornamente făcute de ei și i-au cântat colinde. Moșul le-a mulțumit și le-a oferit daruri”.
(Foto, Ziarul Lumina)
Detalii, în linkul ataşat.
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fweb.facebook.com%2Fziarullumina%2Fposts%2Fpfbid0xnBabh18FbCqYortdZuNU5XLwEjxJBXBrX5VRD3hdFXf1AuUWSKf68U1XWDQv4Dfl&show_text=true&width=500