Bucuria Crăciunului -adusă în casele familiilor defavorizate din localităţile prahovene  Valea Cucului şi Urlaţi

Treizeci de familii  defavorizate din parohiile prahovene Valea Cucului şi „Sfinţii Voievozi” – Urlaţi (Valea Crângului”) au primit pachete cu alimente de strictă necesitate de la voluntarii Paraclisului Catedralei Naţionale.
Acţiunea  filnatropică s-a desfăşurta în cadrul campaniei  „Implică-te! Împreună reuşim”,  aceasta fiind  spijinită de către preoţii din cele două localităţi prahovene.
Potrivit  Ziarului Lumina,  coordonatorul proiectului, Dănuț Prună, a subliniat: „Aceste persoane au nevoie de ajutorul nostru din cauza dificultăților cu care se confruntă. Faptul că am reușit să le oferim un oarecare sprijin, respectiv alimente de bază pentru a pregăti masa de Crăciun, a contat foarte mult. Cu siguranță unii dintre ei nu aveau altă posibilitate. Astfel ne-am alăturat și noi la masa aceasta a bucuriei din sărbătoarea cea mare a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos”.
De asemenea,  părintele Petroniu Tănase de la Parohia „Sfinții Voievozi”-Urlați a  declarat: „A fost o activitate benefică pentru cei vulnerabili, care astfel simt și ei bucuria Crăciunului prin primirea unor daruri. În cadrul acestor campanii ne bucurăm deopotrivă că noi, cei care suntem implicați, putem oferi și zâmbete, iar cei care le primesc împreună cu acest ajutor material au bucuria nespusă că simt nu numai sprijinul  venit prin darul adus, ci Însuși pe Mântuitorul Iisus Hristos, Care Se naște în ieslea  Betleemului și Care va să aducă bucurie și mântuire întregii lumi”.
(Foto, Ziarul Lumina)