Concurs de Artă și Creație în Parohia Pleașa -Prahova

Biserica Sfinţii ” Împăraţi Constantin şi Elena” din satul Pleaşa (comuna Bucov) – Prahova găzduieşte în data de 26 noiembrie 2023, începând cu ora 13.00, concursul „Festivalul Toamnei de Artă şi Creaţie”.
În acest context, reprezentanţii lăcaşului de cult prahovean informează: „Eco Pleașa, format din tineri ai Parohiei Pleașa, participanți în cadrul proiectului Eco-inițiative în Parohiile Bisericii Ortodoxe Române din România şi Republica Moldova, organizează în ziua de 26 noiembrie, ora 13:30, ,,Festivalul Toamnei de Artă și Creație”!
Concursul se adresează adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani, iar participanţii pot opta – cu o singură lucrare – la secţiunile: Creație literară (poezii/compuneri); Recitări de poezii; Desen/ pictură; Canto vocal/instrumental.
„Acest concurs va oferi șansa tinerelor talente din satul nostru să-și expună lucrările în fața unui juriu format din tineri pasionați de artă și cultură ce vor să promoveze talentul lor”, se mai menţionează în informarea Parohiei Pleaşa.
Înscrierile se fac GRATUIT în perioada 18-23 noiembrie, la adresa de email: parohiapleasa@yahoo.com. Cei interesați ne vor trimite numele, prenumele, vârsta și secțiunea la care participă. În ziua concursului vor prezenta creațiile sau talentele lor, iar premiile vor consta în diplome și cupe, dar și alte daruri.
(Foto, Parohia Pleaşa)
Detalii, în linkul de mai jos.
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3Dpfbid0ucG3U7CXrK44VSnGJpek7cvUGjeKj6bhfHqKg1TbZ41xe9cgGSHY4X7hXtuH51SBl%26id%3D100064871911082&show_text=true&width=500