La Buşteni au ajuns elementele de protecţie pentru pârtia Kalinderu

În urmă cu trei zile, „Bun-Simţ Turistic” anunţa că speră ca până astăzi să ajungă la Buşteni peste 1000 de metri de plasă de siguranţă în diverse configuraţii, precum şi 50 de perne de protecţie, pentru amenajarea pârtiei Kalinderu.
Iar azi, 18 noiembrie 2023, după cum se poate observa şi în galeria foto, acest lucru s-a şi întâmplat.
„Astăzi au sosit elementele de protecție pentru schiori, iar echipa noastră este entuziasmată să le instaleze imediat ce primii fulgi vor începe să cadă. Cu sprijinul generos al Decathlon România, Bun-Simţ Turistic se asigură că fiecare moment petrecut de tine pe pârtia Kalinderu este plin de bucurie și lipsit de griji.
Proiectul nostru, <<Sport, Siguranță și Bun-Simț pe pârtia Kalinderu>>, aduce o notă optimistă prin cele 50 de perne de protecție și peste 1000 de metri de plasă de siguranță în diverse configurații. Toate acestea reprezintă elemente esențiale pentru a spori securitatea schiorilor și a preveni orice accidente neplăcute”- informează într-o postare Bun-Simţ Turistic.
(Foto, Bun-Simţ Turistic)
Detalii, în linkul de mai jos.
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FBunSimtTuristic%2Fposts%2Fpfbid09G9GDe3R3zvjrB45QZhJXe3Ji4uVGfAwAMCfgMfwyeUJbLaTq4GwH7mnPSZMHu6il&show_text=true&width=500