Se lucrează la un nou corp al Centrului Pastoral de la Mănăstirea Caraiman

Un nou corp,  în suprafaţă de 7.000 de metri pătraţi, prinde contur la Centrul Social – Pastoral  de la Mănăstirea Caraiman, informează site-ul bazilica.ro. 
„În prezent  sunt efectuate lucrări la structura de rezistență pregătindu-se lucrare pentru turnarea plăcii de ciment dintre etajele superioare. Muncitorii de pe șantier montează instalațiile sanitare situate al primul demisol în zona bucătăriei și a spațiilor anexe” scrie, pentru site-ul bazilica.ro, Aurel Boboc.
„De multe ori am fost nevoiți să oferim răspunsuri negative la solicitările pe care le primeam din partea celor care doreau să organizeze diferite evenimente (tabere cu tineri, conferințe sau training-uri) deoarece capacitatea noastră de cazare și spațiile pentru desfășurarea activităților pe care le avem în prezent nu ne permit organizarea a două sau trei evenimente concomitent” a declarat pentru Basilica.ro, Părintele Arhimandrit David, Starețul Mănăstirii Caraiman.
Centrul Social – Pastoral de la Mănăstirea Caraiman este situat la baza Vârfului Caraiman pe care se află Crucea închinată eroilor neamului românesc.
Foto, Arhim. David Petrovici
Detalii, în linkul de mai jos.
https://basilica.ro/stadiul-lucrarilor-de-extindere-la-centrul-social-pastoral-sf-cruce-de-la-caraiman/?swcfpc=1&fbclid=IwAR3rLwKaNtWHU7fso2RbY4PeHZPxG8LO00ksysjKy9HAYZx9mX-S94qvsEU