ISU Prahova/Precum în misiuni, aşa şi în competiţii: printre cei mai buni!

Acelaşi profesionalism dovedit atât pe şosele sau în alte situaţii de cumpănă de viaţă, cât şi la competiţii!
Precum în misiuni, tot aşa şi la concursuri, acolo unde trebuie să demonstrezi că te numeri printre cei mai buni dintre cei mai buni.
Şi au făcut-o! Fiindcă, informează plutonierul Andreia Ursachi, purtător de cuvânt al ISU Prahova:
 „Suntem bucuroși să anunțăm că echipa care a reprezentat ISU Prahova la faza zonală a Competiției Naționale de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat a obținut locul I la proba de acordare a primului ajutor calificat și locul II la proba de descarcerare. Drept urmare, colegii noștri s-au calificat la faza națională a competiției, la proba de acordare a primului ajutor calificat!
Vă felicităm, stimați colegi! Ați demonstrat că sunteți o echipă unită și că iubiți cu adevărat misiunea pe care o aveți, aceea de a fi SALVATORI!”.
La competiţia de la Giurgiu, desfăşurată în zilele de 5 şi 6 iunie, au participat echipaje de salvatori din Prahova, Giurgiu, Călărași, Dâmbovița, Ialomița  și Teleorman.
Echipa ISU Prahova:  lt. col. Metea Sorin – șef de lot,  plt. adj. Popescu  Cristian George – comandant de echipaj, sg. maj. Dumitrache Mădălin – servant,  plt. adj. Ticou Bogdan Georgian – paramedic,  sg. maj. Ioniță Ilie – paramedic, plt. adj. Petcu Justin Adrian – paramedic,  plt. adj. Oprinoiu Mihai – paramedic și  plt. adj. Dinu Ciprian Constantin – paramedic.