Nu subestimaţi niciodată inima unei campioane mondiale: Luminiţa Dogaru!

Într-o postare pe Facebook, multipla campioană mondială la popice – Luminiţa Dogaru – îşi exprimă regretul pentru desfiinţarea Clubului Conpet Ploieşti, acolo unde „în urmă cu 13 ani, cu mari eforturi s-a reușit montarea unor piste noi, acestea aducând un plus de valoare jucătoarelor”.
Privind înapoi cu nostalgie, sportiva care evoluează în prezent la clubul Rapid Bucureşti, mai aminteşte: „După doi ani, echipa de senioare antrenată atunci de mine, Luminiţa Dogaru, a reușit pentru prima dată în istoria clubului să devină Campioană Națională. Au urmat nenumărate titluri naționale la toate categoriile de vârstă şi la toate probele. De-a lungul anilor echipa de popice a reușit să urce pe podium la Cupele Europene – la una dintre ele câștigând Cupa Europei, participare în Champions League, unde echipa s-a clasat pe locul 3 în Final Four.
La ultima participare, în 2022, la Cluj, echipa s-a clasat pe locul 4 la Cupa NBC. Secția de popice Conpet Petrolul Ploiești a avut mai multe medaliate la Campionatele Mondiale de senioare, U23, U18 și U14, unele chiar urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, reprezentând cu mândrie România, dar mai ales clubul de unde proveneau. Numele ce au făcut cinste și istorie Clubului Conpet au fost, pentru că din păcate trebuie să vorbesc la timpul trecut, Lăcătușu Daniela, Alina Sanda, Florentina Naghi, Elena Mihai, Alice Vasile, Ștefania Mihai, Loredana Vișan, Cristina Samson, Claudia Simion, Constanta Constantin și nu în ultimul rând eu, Luminița Dogaru. Cer scuze celor pe care nu le-am enumerat, pentru că au fost mult mai multe jucătoare! (…).
Toată munca și sudoarea celor ce au contribuit la realizarea marilor rezultate a fost distrusa cât ai clipi din ochi și au lăsat un gust amar tuturor (…)”

Luminiţa Dogaru, recent distinsă cu Diploma „Laureatul Anului 2023” de către Consiliul Judeţean Prahova, este, repetăm, multiplă campioană mondială la popice. Prin această postare, însă, demonstrează, dacă mai era nevoie, încă o dată, că este unul dintre oamenii căruia îi pasă nu doar de soarta sportului prahovean, ci şi a celui românesc.
Şi-ar mai fi ceva: citatul din galeria foto: „Nu subestima niciodată inima unui campion!”.
Luminiţa Dogaru… Inimă… Campion… Nu-i greu de făcut legătura!

(Foto, Luminiţa Dogaru, Facebook)
Detalii, în linkul de mai jos.
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fluminita.dogaru.9%2Fposts%2Fpfbid038D4j1wdHropUCwJqyYejzPCvTb6mEKQy6pTfwvj969oXwCPP3c48xT62rSJU93rhl&show_text=true&width=500