Sprijin de la Catedrala Naţională pentru copii din două localităţi prahovene

În cadrul campaniei derulate de către „Voluntarii Paraclisului Catedralei Naţionale”, intitulate „Ajutor pentru elevi”, peste 50 de copii din localităţile prahovene Băltiţa (comuna Măneşti) şi Cocorăştii Colţ au primit ghiozdane cu rechizite.
Potrivit site-ului Bazilica.ro, preotul paroh Andrei Caţan, de la Parohia Băltiţa, a menţionat faptul că „mulţi dintre copii nu au posibilități financiare deosebite. Unii dintre aceștia au părinții plecați în străinătate și locuiesc doar împreună cu bunicii. Astfel că, ghiozdanele oferite de voluntarii Paraclisului Catedralei Naţionale înseamnă un dar deosebit pentru ei. Voluntarii sunt un exemplu deosebit pentru acești copii, deoarece a fi voluntar înseamnă a-ți rupe din timpul tău liber. Fiecare dintre noi avem responsabilități, avem familii, însă tocmai atunci când îți rupi din timpul tău liber și îl oferi celorlalți, îl oferi aproapelui tău ne apropiem de ceea ce ne-a transmis Mântuitorul nostru Iisus Hristos: Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți.
În articolul semnat de către diaconul Iulian Dumitraşcu, este reamintit faptul că în campania „Ajutor pentru elevi” sunt înscriși elevi din județele Ilfov și Prahova care, pe parcursul unui an calendaristic, vor beneficia de sprijinul voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Naționale.
(Foto, Voluntarii Catedralei Naţionale)
Textul integral, în linkul de mai jos.
https://basilica.ro/peste-50-de-elevi-au-primit-ghiozdane-cu-rechizite-de-la-voluntarii-paraclisului-catedralei-nationale/?swcfpc=1&fbclid=IwAR2UubPEpTAvD6j4McmPp