Rezistați tentației de a-i ridica receptorul ?

Pe care dintre noi, cei care am prins nu doar smartphoneul – „ultimul răcent” – nu ne tentează să ridicăm receptorul unui astfel de telefon?
„Şi cu cine să discutăm?”, poate întrebați.
Ei bine, aflați că în perioada 8 noiembrie -3 decembrie 2023, Muzeul Naţional de Istorie al României vă pune la dispoziţie un telefon vechi, cu disc, „calea prin care poţi pătrunde în fragmente sonore din vieţile celor care şi-au petrecut adolescenţa între anii 1965 şi 1974. „Îi poți ridica receptorul la Muzeul Național de Istorie a României pentru a asculta 𝟏𝟎 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮𝐢𝐫𝐢 𝐬𝐨𝐧𝐨𝐫𝐞 , parte din cel mai nou proiect Muzeul Memoriei, <<𝐉𝐮𝐫𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐳𝐢ț𝐢𝐞: 𝐀𝐝𝐨𝐥𝐞𝐬𝐜𝐞𝐧𝐭 î𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐬𝐦>>”. Telefonul Amintirilor este o instalație creată pentru Muzeul Memoriei, cu participări la peste 50 de evenimente indoor și outdoor, cu peste 10.000 de ascultări, în 13 orașe. Telefonul Amintirilor e o punte între generații, elementul de legătură între diferite vârste, interactiv, emoțional și educativ”, se menţionează într-o postarea a Muzeului Naţional de Istorie.
Rezistaţi tentaţiei?
(Foto, Muzeul Național de Istorie)
Mai multe detalii, în link.
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMinisterulCulturiiRomania%2Fposts%2Fpfbid0trML47Cd44haX4MMe9tfukRuDsV2RAAYAArkpDTNvvNysJ278jsSZUr5yYXVRoB5l&show_text=true&width=500