Doi poliţişti – transportaţi la spital după ce autospeciala în care se aflau a fost implicată într-un accident în Ploieşti!

În cursul serii de vineri, polițiștii rutieri prahoveni au fost sesizați despre faptul că în Ploieşti, la intersecția străzilor Poștei cu Stadionului, s-a produs un accident rutier. 
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că accidentul a avut loc între o autospecială de poliție și un autobuz condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani. 
„În urma impactului, cei doi polițiști ce formau echipajul de poliție au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Traficul rutier este dirijat de polițiștii rutieri.În urma evenimentului rutier nu au rezultat alte victime, fiind avariate cele două autovehicule. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. La acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”- a transmis IPJ Prahova.
Foto cu caracter ilustrativ