Important e să salvezi, nu pe ce loc te clasezi!

Complexul Hipodrom Ploiești a găzduit astăzi competiția „Prietenii pompierilor”, eveniment la care au participat elevi de la Școlile Gimnaziale «George Coșbuc» și «Toma Caragiu» – ambele din Ploiești, precum și de la Școlile Gimnaziale Strejnic și «Mănăstireanu Mihai» – Predeal Sărari, Prahova.
„A fost o competiție plină de energie și distracție, în cadrul căreia elevi din patru școli gimnaziale de pe raza județului nostru și-au testat cunoștințele și abilitățile fizice, experimentând cum este să fii în postura salvatorilor. (…)
Mulțumim profesorilor și elevilor de la școlile amintite, precum și Inspectoratului Școlar Județean Prahova, CSM Ploiești și gazdelor noastre, care ne-au primit cu deosebită căldură și disponibilitate, Complexul Hipodrom Ploiești!”, se menționază într-o informare a ISU Prahova.
Evenimentul a avut loc, evident, în contextul marcării zile de 1 Iunie.
Și, tot evident, important nu a fost locurile pe podiumul de premiere, ci participarea!
Sau, important este să salvezi, nu pe ce loc te clasezi!
(Foto, ISU Prahova)
Detalii, în linkul de mai jos.
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fisu.prahova.situatiideurgenta%2Fposts%2Fpfbid0xmJAVLdfqoZvZB46856nFyk26PwRZ5BMFFAyNMudw3HuFymQ3vZYo7qufVU5R1jdl&show_text=true&width=500&preview=comet_preview