Luminiţa Dogaru: Povestea unei campioane mondiale merge mai departe!

Ne văităm că nu prea mai avem performanţe în sport? Privim cu nostalgie la vremurile în care prahovenii ţineau capul de afiş al competţiilor atât prin rezultate, cât şi prin longevitate?
Ne lamentăm, dar „uităm” că Prahova are, în continuare, o multiplă campionă mondială la popice – Luminiţa Dogaru. Uităm sau trecem prea uşor, peste faptul că la vârsta pe care o are, sportiva legitimată la FC Rapid este exemplu de ce înseamnă muncă, pasiune şi, nu în ultimul rând, dăruire. Scriam, în toamna anului trecut: „Pentru că – nu-i aşa?- povestea unei campione trebuie să continue”. Şi a continuat ieri, 10 februarie, când, „rapidistele conduse de Vasilica Pometcu și Luminița Dogaru au încheiat jocul cu un total de 3294 popice doborate. Cel mai bun rezultat l-a avut Luminiţa Dogaru – 606 (…)” , după cum informează clubul feroviar.
A fost ultima etapă din Cupa României, Rapid clasânduse-se pe locul doi, devansând FC Petrolul Ploieşti, în vreme ce treapta I a podiumului a fost ocupată de Electromureş Romgaz Tg. Mureş.
Fireşte, contează şi acestă medalie de argint, dar mai ales ce urmează.
Iar noi putem să punem pariu că prahoveanca Luminiţa Dogaru va obţine încă o medalie – de ce nu, de aur? – la viitoarea competiţie internaţională. Care va fi aceea şi când, aflăm noi. Până atunci: să nu ne mai văităm că nu avem repere de tenacitate şi performanţă în sport…
Totu-i să fim atenţi la unii oameni din jurul nostru!
(Foto, Clubul Sportiv Rapid Bucureşti)
Alte detalii, în link:
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FCSRapidBuc%2Fposts%2Fpfbid0EKXdj7GEqvdLzPgSTUwkrhM41JKVts1SkqZ8zVKi5eveu5CNi1LH1v3j5GDvx6Xxl&show_text=true&width=500