„Iubește-l pe cel care dăruiește!”. Cam despre asta e vorba la Parohia Pleașa – Prahova

Cum am rezuma ce face părintele Marius Gheorghe, de la Parohia Pleașa? Prin aceste cuvinte: ” Iubește-l pe cel care dăruiește, nu cadoul pe care îl oferă!”.
Fiindcă stă scris într-o posatre a Parohiei Pleașa ( Bucov), Prahova:
„Adevăratul Moș Crăciun nu aduce daruri scumpe (telefoane, tablete etc). Şi asta pentru că Moşul trebuie să aducă daruri tuturor copiilor”. În fapt, ce face acest preot? Această parohie? Sau, mai corectă ar fi întrebarea retorică: Ce nu fac pentru familiile cu copii mulţi sau cu probleme materiale? Redăm mai jos: „Până pe 18 decembrie, inclusiv, primim la Biserică scrisorile voastre către Moș Crăciun. Așa cum am procedat anul trecut, așa vom face și anul acesta! Dacă sunteți mai mari și știți deja să scrieți, vă rog să vă scrieți Scrisoarea Voastră către Moș Crăciun în care să vă menționați numele, vârsta și clasa. De asemenea, puteți trece acolo și dorințele voastre, cu mențiunea că Adevăratul Moș Crăciun nu aduce daruri scumpe telefoane, tablete etc). Și asta pentru că Moșul trebuie sa aducă daruri tuturor copiilor. Dacă nu știți să scrieți, cereți ajutorul părinților voștri și spuneți-le ce vă doriți. Scrisorile le veți înmâna personal Părintelui Marius Gheorghe, de la Biserica din Pleașa, care se va asigura că aceste scrisori vor ajunge la timp la Moș Crăciun. Campania se adresează familiilor cu mulți copii sau cu probleme materiale din Parohia Pleașa. Pentru cei care doresc să susțină aceasta campanie, pot dona direct în contul Parohiei:
Parohia Pleasa
Cui -11271196
RO89 RNCB 0069 1487 0276 0001
Cei care doriți să vă implicați direct, până pe 23 Decembrie puteți aduce la Biserică jucării noi, dulciuri și fructe.
De asemenea, în perioada 20-23 Decembrie, scrisorile aduse la Biserică de copii vor fi înmânate de Părintele Marius ajutoarelor lui Moș Crăciun care vor dori să se implice și anul aceasta în campania noastră!”.
Să mai adăugăm şi noi ceva? Da! Am înlocui fraza: „Dacă nu ştiţi să scrieţi cereţi ajutorul părinţilor voştri” cu „cereţi ajutorul părintelui Marius Gheorghe!”.
Suntem convişi că ar face şi lucrul acesta.
(Foto, Parohia Pleaşa)