După 35 de ani, revedere pe băncile Şcolii de Pompieri Boldeşti-Scăeni!

Azi, promoţia 1988 a Şcolii de Subofiţeri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti-Scăeni a revenit pe băncile şcolii după 35 de ani!
Cum a fost, ce sentimente i-au încercat pe foştii salvatori, relatează plt.adj. şef Viorela Nicolescu-Sava, purtător de cuvânt al instituţiei:
„Revedere cu emoție și bucurie, după 35 de ani, la Școala de Subofițeri de Pompieri şi Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești. Promoția 1988, din nou în băncile școlii.Se spune că <<cele mai bune şi frumoase lucruri în viaţã nu pot fi vãzute, nici atinse, doar simţite în inimã>>. După 35 de ani de la terminarea Şcolii Militare de Subofițeri Pompieri Boldești, acum s-au revăzut, cadre în rezervă, fiecare cu familie şi cu o experienţă bogată în profesia pe care au hotărât să o îmbrăţişeze.Au venit din toate colţurile ţării, chiar și din străinătate, pentru a trăi aceste momente încărcate de emoţie. I-am surprins chiar cu lacrimi în ochi retrăind momentele revederii și a locurilor unde s-au instruit, împrietenit și au fost cei mai frumoși şi definitorii ani, pentru ei ca oameni. Rezerviștii au defilat ca în tinerețe, prin fața invitaților, creând o mare emoție și în rândul acestora. După ce au vizitat şcoala, parcul cu tehnica de intervenție, clasele, sala de festivități, ei au retrăit emoția de elev stând în aceleași bănci de acum 35 de ani. Şi-au amintit despre multe glume care au fost făcute între ei și și-au mai amintit despre cât de aspru au trăit unele momente datorită voinței de a deveni viitori militari.Vârsta nu mai are frăgezimea de atunci, sufletul în schimb este la fel de tânăr și entuziast. Dar știm cu toții de ce. Este emoția revederii…după 35 de ani”.
(Galerie foto, Şcoala de Pompieri Boldeşi-Scăeni)