Nu doar „act de prezență”.  Alexandru Petre, legitimat la CSM-CFR-CSS Ploiești, medaliat cu bronz  la Europenele de la Graz!

 Peste patru sute de judoka au participat în weekend,  în Austria, la Graz, la Cupa Europeană  rezervată  Juniorilor – U21, competiție la care au participat și doi sportivi legitimați al CSM – CFR – CSS  Ploiești – Alexandru Petre și Rareș Arsenie.
Sportivii pregătiți de către  antrenorii  Gheorghe Savu, Mihai Trandafirescu și Doru Munteanu nu au făcut doar „act de prezență”, reușind să obţină o medalie de bronz și un onorabil loc șapte, ambele clasări fiind la categoria „sub 100 de kg.
Potrivit unei informări a CSM Ploiești, „Alexandru Petre (în foto) a cucerit bronzul după următorul parcurs: înfrângere în primul tur la Joes Schell (Olanda) – medaliatul cu argint al categoriei, victorii în recalificări la Zizek Bertalanic (Slovenia) şi Timon Riemens (Olanda), apoi victorie în lupta pentru locul al III-lea în faţa georgianului Erekle Bazierishvili.
În schimb, Rareş Arsenie a început cu două succese, la Goran Visnjic (Croaţia) şi Francesco Basso (Italia), apoi a pierdut în „sferturi” la Erekle Bazierishvili (Georgia), a trecut în recalificări de Silvan Bulthuis (Olanda) şi a cedat în faţa lui Jean Carletti (Italia)”.
Aceeași  sursă mai precizeză că judoka ploieșteni vor rămâne până miercuri la Graz, pentru a participa la  un stagiu internaţional de pregătire.
Foto: CSM Ploiești