Grav accident la intersecţia Fulga- Bărăitaru. A fost solicitat elicopterul SMURD

Update:
Potrivit unei noi informări a ISU Prahova, un alt minor, victimă a accidentului de la Fulga, a fost preluat de la UPU Ploieşti de către elicopterul SMURD şi transportat la acelaşi spital la care a fost dusă fetiţa în vârsă de 12 ani.
Astăzi, în jurul orelor prânzului, pe DN1D, în zona comunei Fulga, la intersecţie cu Bărăitaru, a avut loc un grav accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme. În legătură cu nefericitul eveniment, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a anunţat că pompierii militar au intervint cu mai multe echipaje, inclusiv cu descarcerarea. În cele trei autoturisme se aflau 11 ocupanți, unii dintre ei răniți grav. O fetiţă în vârstă de 12 ani a fost preluată de elicopterul SMURD şi transporată la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti. De asemenea, o femeie în vârstă de 42 de ani a fost transportată cu ambulanţa TIM la Spitalul Floreasca din Capitală. 
Poliţia prahoveană a precizat că doi dintre conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Femeia în vârstă de 42 de ani nu a putut fi testată, din cauza leziunilor suferite. La ora 14, traficul rutier în zonă era blocat în totalitate, fiind deviat pe rute ocolitoare.

Galerie foto: ISU Prahova